Razvoj proizvoda

Mašine, IoT uređaji, tehnička unapređenja...

Imate ideju ali nemate kapacitete za razvoj novog proizvoda? Prepustite ovaj zadatak nama dok se vi fokusirate na ono u čemu jeste najbolji - proizvodnja, plasman, marketing... Inženjering prepustite Solfinsu!

Odoo - Sample 1 for three columns

Razrada koncepta

Vašu ideju razradiće inženjeri sa iskustvom iz industrije, u skladu sa optimalnim tehnološkim rešenjima za proizvodnju.

Odoo - Sample 2 for three columns

Kompletan projekat

Projekat naših inženjera obuhvatiće FEA i CFD simulacije proizvoda i proračune, vizuelizaciju, razvoj alata za proizvodnju, kompletnu dokumentaciju...

Mašinsko projektovanje

Odoo - Sample 3 for three columns

Izrada prototipa

Na našim 3D štampačima možemo uslužno štampati delove ili proizvesti kompletan funkcionalni prototip.

Izrada prototipa

Solfins usluga ili vaš razvoj

Izaberite platformu na kojoj želite da razvijate proizvode

 
 

SOLIDWORKS za razvoj IoT proizvoda

Imate ideju za proizvod koji sadrži elektroniku? Nije vam dovoljno rešenje za PCB projektovanje - potrebno vam je da projektujete kućište, da proverite masu, da proverite zagrevanje i hlađenje... SolidWorks platforma ima alate za sve ove faze razvoja. 

SolidWorks >

 
 

3DEXPERIENCE za razvoj proizvoda

3DEXPERIENCE platforma predstavlja najveći skup alata neophodnih za kompletan razvoj proizvoda. Ovo rešenje biraju i najveće kompanije poput AirBus-a ili Boeing-a, ali i startapi kojima je potreban neki od alata samo u nekoj od faza projekta i na platformi mogu da upravljaju svojim troškovima i optimizuju resurse.

3DEXPERIENCE >

 
 

CATIA za razvoj proizvoda

CATIA je neprikosnoveni softver za razvoj proizvoda već decenijama, a sada je dostupna i na 3DEXPERIENCE platformi, gde je uvezana sa svim drugim alatima i aplikacijama koje mogu da vam zatrebaju u nekoj fazi razvoja proizvoda. 

CATIA >

Pošalji upit >>