Uslužna 3D štampa

Pošaljite 3D model i stiže vam ubrzo gotov proizvod

Solfins uslugu 3D štampe vrši u nekoliko tehnologija i desetine različitih materijala, prema zahtevima klijenata i potrebnim karakteristikama komada.

Napomena: Ako niste sigurni kakav 3D model možete poslati za usluge štampe pročitajte PREPORUKE za 3D model za 3D štampu >

 
 

Solfins SEMINAR

40 PRIMERA 3D ŠTAMPE PROTOTIPOVA I PROIZVODNJE IZ NAŠE PRAKSE

Pogledajte neke karakteristične primere Solfins uslužne 3D štampe za izradu prototipova, proizvodnih serija, alata - za potrebe u industriji, dizajnu, proizvodnji..

 
 

Primer funkcionalnog prototipa koji smo proizveli za našeg klijenta


Zašto proizvodnja 3D štampom?

Za proizvode i funkcionalne prototipove

Odoo - Sample 2 for three columns

Jer je brže i jeftinije...

3D štampa je standardna tehnologija za izradu proizvoda i delova koje nije racionalno raditi klasičnom CNC obradom sa previše pozicija i operacija koje treba sprovesti.

Odoo - Sample 1 for three columns

Jer je jedino moguće...

Jednostavna proizvodnja i za najkompleksniji dizajn koji, ne samo da nije racionalno, već ponekad nije ni moguće otelotvoriti drugom tehnologijom osim 3D štampe. 

Odoo - Sample 3 for three columns

Jer je idealno...

Dizajnirali ste i sastavili uređaj, motore i elektroniku, i samo vam nedostaje "telo" koje će sve to objediniti? 3D štampa je idealno rešenje za vas, čak i za najzahtevnije projekte.

Šta i kako štampamo?

Za one kojima je važan kvalitet izrađenih komada

Komadi u više tehnologija

Solfins vrši uslužnu štampu u četiri tehnologije na mašinama iz naše ponude koje su u našem vlasništvu. Tako vam je jednostavno da odaberete tehnologiju štampe, ali i da izračunate prednosti uslužne štampe ili kupovine uređaja.

Velika paleta materijala

Pored standardnih plastičnih masa (ABS; PLA), štampamo i kompozite ojačane vlaknima kevlara, karbona ili fiberglasa, kao i tečne polimere sa različitim karakteristikama materijala (transparentni, elastični, otporni).

Funkcionalni prototipovi

Tehnologijom 3D štampe možemo proizvesti i prototipove kompletnih proizvoda, ali i krajnje proizvode ako dostupni materijali i tehnologije štampe zadovoljavaju kriterijume konačnog proizvoda.

Pošalji upit >>
Odoo image and text block

Solfins 3D Laboratorija

  • veliki kapacitet proizvodnje u kratkim rokovima

  • izbor više tehnologija štampe i materijala

  • izrada demo komada za analizu investicije u 3D štampače

  • demonstracija i konsalting

Zakaži posetu Solfins 3D Laboratoriji >

Često imaš potrebu za 3D štampom?

Pogledaj ponudu 3D štampača u Solfinsu!