Softverska rešenja za tehnologiju

Unapredili smo proizvodnju za više stotina klijenata u Srbiji - pomoći ćemo i vama!

Solfins predstavlja softvere, alate i usluge koje će pokrenuti i ubrzati vaše CNC mašine i proizvodne procese..

CAM Softveri

Programiranje CNC mašina i robota

Odoo - Sample 1 for three columns

SolidCAM

Veoma populatno i sveobuhvatno rešenje za programiranje svih tipova CNC mašina. Softver je veoma rasprostranjen u svetu a u Srbiji ga je najzastupljeniji CAM softver, zbog svog kvaliteta ali i tehničke podrške Solfins tima. Bez obzira na CNC mašinu, mi vam možemo razviti SolidCAM postprocesor.

Saznaj više >

Odoo - Sample 2 for three columns

Delmia CAM

Delmia CAM je najnovije i najsavršenije CAM rešenje kompanije Dassault Systemes, to je naslednik CATIA CAM softvera i integrisan je u 3DEXPERIENCE platformu. Postoje cloud i on-premise verzije. Pogledajte kako izgleda budućnost programiranja robota i CNC mašina.


Saznaj više >

Odoo - Sample 3 for three columns

Catia CAM

Softversko rešenje za programiranje CNC mašina, za sve korisnike Catia V5 softvera. Najprirodnija tranzicija od konstrukcije do proizvodnje je kada nemate konverziju između softvera i kada radite u istom korisničkom okruženju.


Catia V5 >

Odoo - Sample 1 for three columns

SWOOD CAM

SWOOD CAM je softver namenjen za mašinsku obradu i proizvodnju na svim CNC mašinama za obradu drveta i sečenje pločastog nameštaja u radionici ili proizvodnom pogonu, uz dodatni SWOOD Nesting modul za krojne liste

Saznaj više >

Odoo - Sample 1 for three columns

Programiranje robota - Delmia 3DEXPERIENCE Robotics

Programiranje industrijskih robota za mašinsku obradu ali i za poslove manipulacije i zavarivanja. Delmia je integrisana sa CATIA i SOLIDWORKS CAD softverima i radi pod okriljem moćne 3DEXPERIENCE platforme.

Saznaj više >

Odoo image and text block

DelmiaWorks

MES + ERP za proizvodnju

DELMIAWorks (IQMS) pomaže proizvodnim kompanijama da upravljaju svojim poslovanjem od prve interakcije sa klijentom do krajnje isporuke.

DelmiaWorks >