Mašinsko projektovanje i razvoj proizvoda


Imate problem sa radnom snagom, uske rokove, nedostatak ekspertize u određenim oblastima. Nama plaćate samo efektivno vreme provedeno na razvoju vaših proizvoda. Godišnji odmori, bolovanja izostanci sa posla nisu više vaš problem!

Uslužna 3D štampaAko vam je kvalitet, podrška i pomoć u rešavanju problema prioritet, javite nam se. Mi posedujemo 3D štampače koji su najprecizniji na Balkanu i 3D štampače koji štampaju sve vrste plastike i kompozitne materijale koji su lakši i čvršći od aluminijuma...

Simulacije i proračuni | FEA | CFD


Ako želite da budete sigurni da će vaš mehanizam da radi, vaši delovi da izdrže radna opterećenja ili sa druge strane želite da optimizujete troškove, olakšate konstrukcije i poboljšate performanse, mi možemo da pomognemo.

Uslužno 3D skeniranje


Ako imate predmet složene geometrije i treba vam njegov 3D model zbog redizajna, popravke, izrade rezervnih delova ili digitalizacije muzejskih ili arhitektonskih eksponata, mi vam možemo pomoći jer posedujemo nekoliko tehnologija 3D skeniranja...

Prototipska proizvodnja


Nije vam dovoljna 3D štampa, imate proizvod i treba vam integracija elektronike, kupovnih delova i delova koje treba da proizvedemo. Mi ćemo brinuti oko uklapanja i tolerancija i isporučićemo vam gotov prototip ili u saradnju sa vama određene podsisteme za koje nemate tehnologiju.

Reverzni inženjering


Imate fizički deo, STL model ili oblak tačaka i treba vam editabilan 3D CAD kako biste nastavili da modifikujete geometriju, pravite alate, proizvodite slomljene ili rezervne delove.. Mi vam isporučujemo parametarski 3D model u željenom 3D CAD formatu.

Konsalting


Snimanje vašeg sistema rada, savetovanje u cilju podizanja vaše produktivnosti i profitabilnosti, prilagođavanje softvera vašim potrebama, automatizacija ponavljajućih poslova.

Implementacija softvera


Kupovinom softvera samo rešavate pitanje legalnosti njegovog korišćenja. Samo uz pravilnu implementaciju, obuku i proaktivnu podršku možete očekivati povratak investicije i unapređenje postojećeg sistema rada.

 

3D Akademija


Kursevi, obuke i specijalističke studije za pripremu kadrova za poslove budućnosti. Usled sve prisutnog trenda digitalizacije, kompanija Solfins izvodi specijalističke obuke i kurseve koje pripremaju studente i radnike za poslove budućnosti iz oblasti mašinstva i elektrotehnike

Tehnička podrškaNaši klijenti su na prvom mestu, a onda idemo mi. Većina klijenata radi sa nama jer imaju stabilnog partnera na duži vremenski period, koji će im uvek priteći u pomoć kada je potrebno. Imamo kvalitetan posvećen tim, posvećenu telefonsku liniju i softverske alate koji nas čine najboljima u industriji. Svako softver je najbolji ako ga mi implementiramo i ako Vas podržavamo. 

Izrada postprocesora za CNC mašine


Imate skupe CNC mašine, koristite ručno programiranje ili CAM softver za koji nemate postprocesor. zovite nas i mi ćemo eliminisati ručno pisanje i editovanje G-koda. Pritiskom na dugme G-kod će biti spreman za vašu 5-osnu glodalicu, multi-task ili Swiss type kombinovanu mašinu. Svi rešavaju troosno glodanje i struganje, a mi sve ostalo!

Razvoj i integracija softveraImate različita softverska rešenja koja ne kumuniciraju međusobno, imate ponavljajuće poslove koji vam oduzimaju mnogo vremena. Mi možemo da povežemo vašu konstrukciju sa tehnologijom, nabvkom, proizvodnjom, servisom i magacinom. Postavite nam izazov!

Zanimaju vas naše usluge?

pošaljite vaš upit, i neko od naših ljudi će vas kontaktirati

Pošalji upit >>