SAJMOVI

Okupljanja industrije na kojima učestvujemo ali i koje sami organizujemo na naše klijente i sve zainteresovane.

OBUKE

Postanite polaznik Solfins 3D Akademije i steknite naše vredne sertifikate i diplome za specijalističke studije u oblasti 3D tehnologija.

SEMINARI

Prijavite se za naše stručne događaje na kojima se obrađuju usko specijalizovane teme koje najviše zanimaju naše klijente.

WEBINARI

Iz udobnosti svog prostora pratite Solfins prezentacije kompletnih rešenja za razvoj i proizvodnju, ali i primere naših implementacija u industriji.

Uskoro nove najave

Pratite nas na društvenim mrežama da ne propustite najave novih događaja

Arhiva Solfins događaja

15+ godina Promocije 3D tehnologija

Odoo - Sample 1 for three columns

Sajmovi

Solfins je redovan učesnik Sajma tehnike u Beogradu, specijalizovanih i regionalnih sajmova širom Srbije gde predstavljamo sve 3D tehnologije iz naše ponude, organizujemo prateća predavanja i stručne prezentacije, sastajemo se sa klijentima i partnerima.

Od 2018. godine Solfins je ko-organizator Sajma proizvodnih tehnologija.

Odoo - Sample 2 for three columns

Solfins Seminari

Solfins seminari su događaji koje organizujemo od 2006. godine za klijente, ali i sve zainteresovane za 3D tehnologije. Reč je o jednodnevnim događajima koji okupe i po 200 učesnika što ih čini najvećim događajem ovog tipa u Srbiji.

Odoo - Sample 3 for three columns

CAD CAM Radionice za klijente

Solfins stručne radionice za korisnike Solfins rešenja održavaju se od 2014. godine. Usko stručna predavanja i demonstracije rada u softveru vode sertifikovani Solfins aplikativni inženjeri sa velikim praktičnim iskustvom.

Foto galerija Solfins događaja

Bili ste učesnici naših događaja? Pronađite se na fotografijama!

2023. godina

2022. godina

2021. godina

2020. godina

Serijal online seminara 2020/2021

Zbog situacije sa pandemijom tokom većeg dela 2020. godine, nije bilo moguće održati događaje uživo. Solfins je ipak investirao resurse da obezbedi, prvenstveno svojim klijentima, a onda i svim zainteresovanim, serijal online seminara na aktuelne teme u vezi sa proizvodima koje već koriste i koje će svakako razmatrati za neke buduće implementacije.

Ostali događaji tokom pandemije 2020:

  • od aprila do kraja godine organizovani su online treninzi za nove zaposlene kod naših klijenata, kao i predstavljanje trikova za efikasniji rad za stare korisnike

  • u mesecima kada je bio omogućen normalan rad održavane su intezivne posete klijentima za predstavljanje rešenja uživo u manjim grupama

  • učestvovali smo u nekoliko online konferencija kao gostujući predavači i panelisti

2019. godina

2018. godina

2017. godina

2016. godina

2015. godina

2014. godina

2013. godina

2012. godina

2011. godina

2010. godina

2009. godina

2008. godina

2006-2007. godina